WORD LID EN STEUN DE CLUB VAN 50!!!

Wat doet de 'Club van 50'?
De 'Club van 50' biedt de mogelijkheid jaarlijks extra doelen te realiseren voor zowel de jeugd als de senioren. De leden bepalen zelf aan welke doelen het geld besteed gaat worden.

Wie zijn de leden?
De 'Club van 50' bestaat uit een beperkt aantal leden die DBS - Balk op de een of andere manier een warm hart toedragen. Ook mensen of ondernemers van buiten de vereniging kunnen deelnemen.

De gang van zaken
De 'Club van 50' is een onderdeel van de sponsor commissie binnen DBS - Balk. Het lidmaatschap bedraagt € 45,- per jaar. Jaarlijks wordt er een nieuw doel gekozen, dit gebeurt tijdens de ledenvergadering. De looptijd is steeds een jaar dat parallel loopt aan het volleybal seizoen. Elk lid krijgt een vermelding op de speciaal hiervoor ontwikkeld bord, centraal in de sportkantine De Trime.

Naamplaatje
Als lid van de Club van 50 heeft u het recht op een naamplaatje op het prachtige Club van 50 bord, welke in de sportkantine van de Trime hangt. De tekst hiervoor kunt u hieronder invullen en aanleveren. Het kan uw naam zijn, of een grappige tekst (houdt het een beetje netjes). Zodra de aanvraag binnen is, zorgen wij er voor dat uw naamplaatje op het Club van 50 bord terecht komt.

Bent u geintreseerd?
Wilt u meteen lid worden? klik dan hier!  Hebt u verdere vragen?  Neem dan contact op met een van onderstaande contactpersonen:

 

Matthijs van Vliet
voorzitter@dbs-balk.nl
06-535349556

Jenette Rienstra
penningmeester@dbs-balk.nl
06-17904234

Club Sponsoren

DBS Webshop

trainingjack

Klik op het shirt om naar de Webshop te gaan.

Facebook