(Update 14-12-20)

Beste leden en trainers,

Helaas moeten wij per vandaag de senioren trainingen die we weer voorzichtig hadden opgestart, stop zetten tot in ieder geval 20 Januari 2021.

Zodra wij weer een update hebben en mogelijke ruimte om de trainingen weer op te starten, gaan we hiermee aan de slag en laten het jullie zo spoedig mogelijk weten.

Voor nu alvast hele fijne feestdagen en een gezond 2021 gewenst en graag tot in het nieuwe jaar!

Met sportieve groet,

Bestuur DBS Balk

 

(Update 13-10-20)

Beste leden,

Op basis van de vanavond aangekondigde maatregelen, heeft het bestuur van DBS helaas moeten besluiten per direct de trainingen voor alle senioren teams stop te zetten. Daarnaast heeft de Nevobo zojuist gecommuniceerd dat alle competities, inclusief de Eredivisie en Jeugdcompetities, per 14 Oktober 22:00 tijdelijk worden stilgelegd:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/10/13/volledige-competitie-tijdelijk-stilgelegd?fbclid=IwAR0AdNnGUNFM7YachH9ynNIb_1AZstHUjAI4X0K-a78-WWF1io0CPMxgK4A

De jeugdteams tot 18 jaar mogen op dit moment nog wel blijven trainen. Het jeugdbestuur is momenteel in overleg met onze jeugdtrainers hoe om te gaan met de nieuwe situatie.

Vooralsnog gaan de jeugd trainingen tot 18 jaar na de herfstvakantie door. Mocht er toch verandering in deze situatie optreden, dan zal dat zo spoedig mogelijk direct door de Train(st)er en het Jeugdbestuur, aan de betrokken trainingsgroep en teams gecommuniceerd worden.

Voor deze jeugdtrainingen geldt dat er een dringend advies/plicht m.b.t. mondkapjes vanaf 13 jaar is, bij het betreden van de sporthal. De douches en kleedkamers zullen gesloten zijn. Dit betekent dat je al in sportkleding naar de training zult moeten komen (waarbij de jeugd vanaf 13 tot 18 jaar, uiteraard een mondkapje dient te dragen bij het betreden van de sporthal) en na de training direct terug naar huis om daar te douchen etc.

Tot we beter nieuws krijgen en we gezamenlijk het Coronavirus een halt hebben toegeroepen, hopen we dat iedereen gezond blijft en 't fijne volleybal gevoel vasthoudt!

Bestuur De Balkster Smashers (D.B.S.)

------------------------------------------------------

Club Sponsoren

Facebook